​Breng leerlingen in contact met het bedrijfsleven

Veel oud-leerlingen vonden al hun weg naar het tweejaarlijkse evenement TOpAS: Top of the Arts and Sciences. Een geweldige manier om een dialoog tot stand te brengen tussen oud-leerlingen die warm lopen voor hun beroep en huidige leerlingen. Daarnaast lopen onze vierdejaars een aantal dagen stage bij een organisatie die hun interesse heeft. We hopen dat dit stage-aanbod door uw toedoen nog zal groeien: huidige leerlingen hebben voor hun ontwikkeling en voor hun studiekeuze veel baat bij adviezen van GGH alumni.

Bent u bereid op dit terrein een bijdrage te leveren, dan horen we graag van u! Een mailtje naar info@ggh.nu is de eerste stap op weg naar een wederkerige en duurzame relatie tussen de school en haar oud-leerlingen.